Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Patiëntentevredenheid


We vinden het belangrijk om de mening van de patiënt te kennen over zijn verblijf in ons ziekenhuis. Je kan je mening kwijt via verschillende kanalen:

  • We meten twee keer per jaar de ervaring van patiënten via een enquête (de VPP-peiling georganiseerd door de Vlaamse overheid). Je kan de resultaten telkens raadplegen op onze website. Bekijk hier de resultaten van deze peiling.
  • Beschikken we over je e-mailadres, dan krijg je enkele dagen na je hospitalisatie of consultatie een korte online tevredenheidsbevraging.
  • Ben je opgenomen in het ziekenhuis, dan krijg je de kans om ervaringen of suggesties neer te schrijven op het welkomstkaartje dat je vindt op de kamer of in de gang. Noteer je je contactgegevens, dan contacteren we je mogelijk om dieper in te gaan op je ervaring of opmerking.
  • Het patiëntenforum is een raad samengesteld uit vertegenwoordigers van patiënten. De raad denkt na over ervaringen van patiënten en hun naasten, over voorstellen of ideeën … Het forum komt twee keer per jaar samen. Daarnaast reageren we onmiddellijk op actuele topics via een online forum.

Heb je interesse om deel te nemen aan het patiëntenforum? Contacteer een medewerker kwaliteitszorg via kwaliteit@azgroeninge.be