Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Je (dag)opname plannen


Moet je in het ziekenhuis opgenomen worden? Dan kan je vooraf terecht bij de onthaaldienst met vragen over je opname. De onthaalmedewerkers kunnen je alle informatie bezorgen over je verblijf in het ziekenhuis. 

Je vindt de onthaaldienst in de centrale inkomhal.

  • campus kennedylaan: van 6.30 tot 20.45 uur (gedurende het weekend vanaf 6.45 uur)
  • campus reepkaai: van 10 tot 20 uur

Preoperatief verpleegkundige

Moet je een ingreep ondergaan? Dan is het belangrijk dat je je opname op voorhand in orde brengt bij de preoperatief verpleegkundige. Je doet dat best onmiddellijk nadat je samen met je arts beslist hebt om een ingreep te ondergaan. De preoperatief verpleegkundige verstrekt je meer informatie over je (dag)opname en doorloopt samen met je het preoperatief patiëntenboekje dat je kreeg van de arts of zijn/haar medewerkers. Breng het ingevulde patiëntenboekje zeker mee de dag van de ingreep/interventioneel onderzoek zodat de arts van het ziekenhuis over alle info beschikt voor een vlot en veilig verloop van de ingreep.

Contactgegevens

Locatie preoperatief verpleegkundigen: inschrijvingszone

Openingsuren: 9 - 17.30 uur
Buiten de openingsuren: gelieve je aan te melden via de inschrijfzuil

Heb je geen tijd om onmiddellijk na de consultatie bij de preoperatief verpleegkundige langs te gaan? Kom dan zeker terug op een moment waarop het je beter past. Contacteer ons op t. 056 63 62 62.