Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Nieuws

16/2/2018
Herbevestigd als Investor in People

We kregen opnieuw het zilveren label van Investor in People. Die internationale onderscheiding gaat naar organisaties die in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers investeren. Liefst 1229 medewerkers, artsen en vrijwilligers vulden de enquête in én 83 namen deel aan de focusgesprekken.

Een optimale en veilige zorg- en dienstverlening is voor ons een absolute prioriteit! Om deze doelstelling te bereiken, investeren wij in onze medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede zorg voor de medewerkers rechtstreeks leidt tot een betere zorgverstrekking aan de patiënt. In 2007 ontvingen we voor de eerste keer de internationale erkenning als 'Investor in People', dat nu voor de derde keer herbevestigd werd.

Wat is Investor in People?

Investor in People is een internationale erkenning voor bedrijven die investeren in de groei van hun medewerkers. De erkenning wordt uitgereikt door het onafhankelijk International Centre of Quality (UK) dat nagaat in hoeverre de doelstellingen en de strategie van de organisatie afgestemd zijn op de ontwikkeling van de medewerkers (en omgekeerd). Het keurmerk Investor in People vertrekt vanuit de idee dat de ontwikkeling van de medewerkers de sleutel vormt tot vooruitgang van de organisatie. Investor in People is dus een standaard voor strategisch personeelsbeleid.

Meer info.

 


terug