Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Nieuws

1/6/2018
dr. Nathalie Becaus vervoegt team anesthesie en reanimatie

dr. Nathalie Becaus

"Mijn naam is Nathalie Becaus. Ik studeerde geneeskunde aan de KULAK en de KULeuven.

Tijdens mijn stage interne geneeskunde, kwam ik reeds in contact met het dynamische en ambitieuze ziekenhuis az groeninge.

In 2011 startte ik mijn specialisatie in de anesthesie en reanimatie aan de UGent. Anesthesie vind ik heel erg interessant door de veelzijdigheid van het beroep: de zorgen rond de operatie bij jong en oud naast de samenwerking met de chirurgische disciplines.

Gedurende mijn opleiding anesthesie kwam ik reeds in contact met alle facetten van de urgentiegeneeskunde. Mijn bijzondere beroepsbekwaamheid in de Urgentiegeneeskunde behaalde ik in 2018 na een jaar opleiding in AZ Sint Lucas te Gent. Tijdens dat jaar volgde ik een cursus rampenmanagement alsook doorgedreven reanimatiecursussen voor volwassenen, kinderen en pasgeborenen. Ik nam met succes deel aan het Europees examen voor Urgentiegeneeskunde.

De spoedgevallendienst is voor veel patiënten een eerste kennismaking met het ziekenhuis. Mijn kennis en expertise zet ik graag in om de patiënten van az groeninge de best mogelijke zorg te verlenen. In voor en tegenspoed."

Bekijk contactgegevens en consultatie-uren van dr. Nathalie Becaus.

 

 


terug