Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Nieuws

1/2/2019
Schrijf snel in voor het Teddy Bear Hospital op zaterdag 16 maart 2019

Op zaterdag 16 maart 2019 opent het Teddy Bear Hospital zijn deuren aan KU Leuven Campus Kulak Kortrijk! Ervaren teddybeerdokters (studenten geneeskunde en biomedische wetenschappen) leiden jouw kleine spruit van de 3de kleuterklas of het eerste leerjaar op tot een echte teddybeerdokter! De teddybeerdoktertjes worden samen met hun zieke teddybeer meegenomen doorheen een parcours bij de huisarts, radioloog, operatiekamer, tandarts… Zo willen we de angst bij kinderen voor de ziekenhuisomgeving op een speelse en leerrijke manier wegnemen.

Terwijl de kinderen druk in de weer zijn met het verzorgen van hun teddybeer, kunnen de ouders een lezing volgen over EHBO/reanimatie bij kinderen.
Deelnemen is volledig gratis, zowel voor de kinderen als de ouders.

Er zijn twee momenten (voor- of namiddag) voorzien voor 35 kinderen die telkens verdeeld zullen worden in groepjes van 5. Keuze tussen:

  • Voormiddag: 09.30 - 12.00 uur (onthaal vanaf 09.00 uur)
  • Namiddag: 14.00 - 16.30 uur (onthaal vanaf 13.30 uur)

Wordt jouw kapoen graag teddybeerdokter voor 1 dag? Schrijf hem/haar dan snel in want de plaatsen zijn beperkt! Het Teddy Bear Hospital kan niet wachten om jou te verwelkomen! Vergeet zeker je zieke teddybeer niet!

 


terug