Spoedopname campus kennedylaan bereikbaar via de Ziekenhuisweg, Kortrijk

Nieuws

2/9/2019
Kortrijkse apothekers openen samen met az groeninge apotheek “Galerij Groeninge” op Campus Kennedylaan

Uitbreiding dienstverlening aan patiënten, bezoekers en medewerkers van az groeninge

Op maandag 2 september - opende apotheek “Galerij Groeninge” haar deuren. Iedereen kan er terecht voor de kwaliteitsvolle verstrekking van geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. 

Unieke samenwerking

Bij de verhuis van het Kortrijkse ziekenhuis az groeninge werd naast de inplanting van een buurtsupermarkt Carrefour meteen het plan opgevat om op de campus Kennedylaan ook een apotheek te voorzien. Een bijkomende service voor patiënten, bezoekers en medewerkers van az groeninge.

Vanuit az groeninge werd aan de Kortrijkse apothekers de kans geboden om mee in het project te stappen. Een consortium van een tiental apothekers heeft zich effectief geëngageerd om samen met az groeninge deze apotheek uit te baten.  

Iedereen is welkom

De apotheek is voor iedereen toegankelijk. Naast voorschriftplichtige geneesmiddelen vind je er ook een uitgebreid  gamma aan gezondheidsproducten, babyvoeding, cosmetica, verbanden… . De apothekers zorgen voor een correcte aflevering en je kan er rekenen op persoonlijk gezondheidsadvies.
 
De apotheek is vlot bereikbaar via de minder validenparking van az groeninge.
Op de voorbehouden parkeerplaatsen kan je er als bezoeker van de apotheek 20 minuten gratis parkeren.
 
Hoofdapotheker-provisor Evelyn Denutte staat er samen met apotheker Yurith Naeyaert en apotheek-assistente Cathy Seynhaeve elke dag garant voor een optimale dienstverlening.
 
Apotheek Galerij Groeninge is open van maandag t.e.m. vrijdag van 9u tot 19u. Op zaterdag kan je er terecht van 9u tot 12u. Buiten de openingsuren kan je aan de automaat een beperkt aantal producten aanschaffen.
 
---------
Apotheek “Galerij Groeninge” – President Kennedylaan 4 – 8500 Kortrijk.
t. 056 63 58 55


terug