Verpleegkundigen kritieke diensten (werfreserve)

Verpleegeenheid 2

Functiebeschrijving

Je krijgt de kans om te proeven van verschillende verpleegeenheden, vooraleer je een vaste stek krijgt binnen ons ziekenhuis. Heb je een voorkeur voor kritieke diensten? In een gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met jou en gaan we ook dieper in op je voorkeur voor kritieke diensten.

Op spoedopname ben je als verpleegkundige, samen met de andere teamleden en de medische specialisten, verantwoordelijk voor patiënten met een acute zorgvraag. Je verstrekt snel en accuraat technische zorg en staat in voor een warme, patiëntvriendelijke opvang en begeleiding van de patiënten en hun familie. Je begeleidt patiënten tijdens het interhospitaal vervoer en neemt, indien nodig, deel aan rampenoefeningen of interventies. Je werkt nauw samen met alle andere diensten in het ziekenhuis.

Op intensieve zorg verleen je dagelijks zorg aan kritiek zieke patiënten met een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, logistiek assistent, kinesitherapeut en ergotherapeut. Je werkt afwisselend tijdens de dag en tijdens de nacht. 

De stroke unit is een afdeling waar acute behandeling van patiënten die een CVA hebben gehad centraal staat. Je draagt actief bij en bent één van de vele teamspelers binnen de pluridisciplinaire opvang en behandeling. Samen met een pluridisciplinaire team sta je garant voor het verstrekken van een kwaliteitsvolle, integrale en patiëntvriendelijke zorgverlening op deze afdelingen. De werking van het beroertezorgcentrum AZG werd zelf door de Europese Stroke Organisatie gecertificeerd als ESO STROKE CENTRE.
Je zit op de eerste rij binnen het snel evolutieve strokelandschap waarbij je werkt volgens de laatste EB handelingen. Je wordt uitgedaagd om PRESENTE zorg te bieden … zorg met hoofd, hart handen.

Klik hier om ons filmpje te bekijken

Profiel

  • Je bent verpleegkundige.
  • Je bent leergierig, hebt een sterk observatievermogen en bent kritisch ingesteld.
  • Je bent begripvol en geduldig, de patiënt staat voor jou centraal. 
  • Je hebt een lach op je gezicht en een positieve instelling.

Wij bieden

  • Een contract van onbepaalde duur. 
  • Verschillende jobtimes komen in aanmerking (50%, 75%, 80%, 100%).
  • Een dynamische werkomgeving van een groot en vooruitstrevend ziekenhuis. 
  • Begeleiding en opleiding tijdens de eerste zes maanden.
  • Klik hier voor alle voordelen van #werkenbijazgroeninge 

Contact

Solliciteren kan online. Nieuws omtrent je kandidatuur ontvang je ten laatste 1 week nadat je hebt gesolliciteerd. 

Contacteer ons als je vragen hebt: 

  • Julie Denyft, medewerker rekrutering en loopbaan, 056 63 63 22

Na het solliciteren ontvang je automatisch een e-mail als wij jouw kandidatuur goed ontvangen hebben. Geen e-mail ontvangen? Bel Patricia op 056 63 60 27.

Online solliciteren

Deel op