Preventief geen bezoek op revalidatie-afdeling campus reepkaai

Gepubliceerd op

Op de revalidatie-afdeling op campus reepkaai is vanaf zondag 5 juli geen bezoek mogelijk. Dit na één positief geval van Covid-19. Alle patiënten en het personeel worden preventief getest. 

Op de revalidatie-afdeling op campus reepkaai testte afgelopen week één patiënt positief op Covid-19. De patiënt werd onmiddellijk overgebracht naar de Covid-19-afdeling op campus Kennedylaan. 
Ook twee medewerkers op campus reepkaai bleken positief. 

Daarom besliste de ziekenhuisdirectie om vandaag, zondag 5 juli, alle patiënten op de revalidatie-afdeling en al het personeel preventief te testen op Covid-19. De testresultaten worden morgen al verwacht. 

Alle patiënten hebben ook recht op een partner in zorg die op bezoek kan komen. Alle partners in zorg worden door het ziekenhuis persoonlijk gecontacteerd om te melden dat bezoek vanaf vandaag niet mogelijk is. Ook dit is een preventieve maatregel om een mogelijk verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Het ziekenhuis zal ook de patiënten en hun partner in zorg blijvend persoonlijk informeren over de evolutie van de situatie.

Voor het bezoek op de palliatieve zorg verandert voorlopig niets. Daar blijft bezoek toegelaten.

Deel op